Verouderde houten vloeren

Een verouderde houten vloer heeft de uitstraling van een authentieke eiken vloer zoals die in vroegere eeuwen gelegd werd en die jarenlang goed onderhouden in gebruik is geweest. Verouderde houten vloeren onderscheiden zich van andere vloeren door hun warme en robuuste uitstraling. Voor een verouderde houten vloer wordt nieuw hout gebruikt, dat uit een speciaal behandelingsproces (trommelen) komt om de vloer een verouderde uitstraling te geven.

U profiteert bij Wiggers Parket van:

  • verouderde houten vloeren met een minimale levensduur van  40 jaar 
  • professioneel advies van specialisten met 45 jaar ervaring
  • mogelijkheid tot specialistisch onderhoud

Kom voor advies en meer informatie over de mogelijkheden langs in onze showroom of neem contact op via 074 2661358 .

Verouderde houten vloer voor ieder interieur

Een verouderde houten vloer is geschikt voor vrijwel iedere woning. Deze soort vloer past bijvoorbeeld perfect in een landelijk interieur, maar ook in een Scandinavisch of in een moderner interieur.

We leveren verouderde vloeren in zowel planken- als in motiefvloeren. Hierdoor bepaalt u zelf wat het beste bij uw stijl past. Verouderde houten vloeren leveren we door het behandelproces in diverse uitvoeringen. We behandelen uw houten vloer op maat, waardoor u uit 60 tot 80 kleuren kiest, in ieder formaat.

Om een indruk te krijgen van de verschillende types verouderde vloeren nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showroom te brengen. Onze experts denken graag met u mee om de perfecte planken te kiezen bij uw interieur.

Voordelen van een verouderde eikenhouten vloer

Vroeger werden er voornamelijk eikenhouten vloeren gelegd. Het aanbod van verouderde houten vloeren bestaat tegenwoordig ook voornamelijk uit eikenhout. Eiken heeft een mooie uitstraling: het hout is zeer duurzaam en makkelijk te behandelen. Nog een voordeel van een verouderde eikenhouten vloer is dat deze later in kleur aan te passen is door deze te schuren en opnieuw te behandelen. Ook hier helpen we u graag mee.

Een verouderde houten vloer laten leggen door Wiggers Parket

We helpen u graag met het leggen van verouderde houten vloeren. Zeker het leggen van vloeren met motief is specialistisch werk, waardoor het raadzaam is om hier een expert voor in te schakelen. U heeft hierdoor minimaal 40 jaar profijt van een perfect gelegde vloer.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks