Parketvloeren

Parketvloeren van Wiggers Parket

Wiggers Parket legt en onderhoudt al ruim 45 jaar parketvloeren. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw parket perfect op maat wordt gelegd en vakkundig wordt onderhouden. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw huis? Kom dan eens langs in onze showroom! Wij vertellen u graag meer over parketvloeren en bieden u advies op maat.

Wiggers levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande vloeren. We nemen enkel genoegen met de beste materialen en gaan met de grootste zorg en professionaliteit met uw parket om. Wiggers is de onbetwiste expert op het gebied van parketvloeren.

Wat u van Wiggers Parket kunt verwachten:

 • ruim assortiment aan parketvloeren (uitsluitend A-merken)
 • professioneel leggen en  schuren van parketvloeren ; ook mogelijk met vloerverwarming
 • vakkundig advies – neem direct contact op voor vragen met  074 2661358 
 • onderhoud van uw parketvloer

Contact

Zie ook: voordelen houten vloeren

Parketvloeren door Wiggers gelegd

Ruim aanbod aan parketvloeren

Wiggers Parket legt een ruim assortiment van hoogwaardige parketvloeren. Zo bieden we de traditionele Tapis vloeren en Bourgogne vloeren, maar ook Duo planken vloeren. In totaal heeft u bij ons de keuze uit zo’n 40 houtsoorten . Iedere vloer kan bovendien volledig qua kleur en vormgeving aangepast worden aan uw interieurwensen.

Houten parketvloeren

Houten vloeren zijn erg duurzaam en hebben een natuurlijke, warme uitstraling. Eiken vloeren kunnen bovendien gekleurd geleverd worden. Een bijkomend voordeel is dat de vloer na verloop van tijd, nadat hij geschuurd is, voorzien kan worden van een nieuwe kleur. Zo kunt u de vloer naar keuze aanpassen aan uw interieurwensen. Uw houten vloer is dan weer als nieuw!

Tapis parketvloeren

Tapis vloeren zijn de meest traditionele parketvloeren. Ze staan voor de hoogst haalbare kwaliteit, wat met name tot uitdrukking komt in de hoge mate van geluidsreductie en levensduur. De vloeren kunnen meerdere malen worden geschuurd, waardoor de levensduur enorm groot is. Tapis vloeren bestaan uit twee lagen en kunnen gelegd worden in vele patronen. Kenmerken van Tapis vloeren zijn:

 • zeer duurzaam en geluidsarm
 • in diverse afmetingen leverbaar aangepast aan uw wensen
 • keuze in verschillende motieven (visgraat, blokmotief etc.)
 • sierlijsten beschikbaar in diverse uitvoeringen

Duo planken vloeren

Duo planken vloeren  (ook wel combiplank, samengestelde plank of multiplank genoemd) groeien de laatste jaren in populariteit. Deze eiken 2-laags planken vloerdelen zijn erg duurzaam, robuust, geluidsarm en niet schadegevoelig. De vloeren variëren van 16 mm tot 20 mm.

Te leveren naar keuze:

 • geschuurd, geschaafd, geborsteld of gekleurd (whitewash in diverse tinten)
 • rechtstreekse verlijming op cementen ondervloer (vaste vloer)
 • optie om zwevend gelegd te worden
 • geleverd in breedtes va. 18 cm
 • volledige keuze in mate van noest

Verouderde houten vloeren

Wiggers parket levert niet alleen nieuw parket, wij kunnen ook verouderde houten vloeren leveren. Een verouderde houten vloer heeft de uitstraling van een authentieke eiken vloer zoals die in vroegere eeuwen werd gelegd en die jarenlang goed onderhouden in gebruik is geweest. Verouderde houten vloeren onderscheiden zich van andere vloeren door hun warme en robuuste uitstraling. Voor een verouderde houten vloer wordt nieuw hout gebruikt, dat uit een speciaal behandelingsproces (trommelen) komt om de vloer een verouderde uitstraling te geven. In onze showroom kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden.

Contact met Wiggers Parket

Voor eventuele vragen over de parketvloeren, of wellicht om een afspraak te maken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier en u hoort spoedig van ons.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks