Parketvloer schuren

Schuren en renoveren

Wiggers Parket heeft jarenlange ervaring met het schuren en renoveren van diverse soorten parket. Daarmee zijn wij dé specialist in het onderhouden en renoveren van parketvloeren.

  • Meer dan 45 jaar kwaliteit en vakmanschap
  • Hoge kwaliteit voor lage prijzen
  • Advies van onze specialisten

Bel 074 266 1358   Neem contact op

Laat uw parketvloer schuren door Wiggers Parket

Uw parket wordt professioneel geschuurd door onze eigen ervaren parketteurs en indien gewenst van een  oppervlaktebehandeling  voorzien, zodat de vloer wordt beschermd tegen vuil en vocht. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten voor het schuren van uw parketvloer. Uw houten vloer is daarna weer in topconditie is en ziet er weer als nieuw uit.

Kosten schuren parketvloer

Het schuren van uw parketvloer kost slechts € 13,50 per m2. Wij garanderen met onze ruime ervaring de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Houten vloerrenovatie

We bieden verschillende soorten oppervlaktebehandelingen aan om de vloer van uw woning te renoveren. Kies uit onze lakbehandeling, oliebehandeling of hardwax oliebehandeling. Deze behandelingen zijn onderhoudsarm, hebben een lange levensduur en blazen uw vloer nieuw leven in. Voor het onderhoud van uw vloer werken we met de beste kwaliteit onderhoudsmiddelen.

Een nieuwe vloer

Gaat u liever voor een volledig nieuwe vloer? Dan voorziet Wiggers Parket uw woning in graag van een prachtige parketvloer , zoals een tapis parketvloer bourgogne parketvloer of duo parketvloer . Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leggen van verouderde houten vloeren die voor een uniek en authentiek effect zorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij het schuren van uw parketvloer?
Bekijk tijdens een bezoek aan onze showroom de mogelijkheden of neem contact met ons op.
Op uw verzoek maken wij graag een afspraak voor een bezoek aan huis.

Bel 074 266 1358   Neem contact op

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks